Een Horeca of bed and breakfast beginnen in Spanje

  • door Pablo
  • 1 maand geleden
  • Artikel
  • 1
horecabedrijf overnemen spanje

Een eigen bedrijf

Een bedrijf, horeca beginnen in Spanje Een bedrijf, horeca beginnen in Spanje. U heeft plannen om naar Spanje te verhuizen en voor u zelf te beginnen? Of u woont al in Spanje en gaat een bedrijf beginnen of overnemen?

Voor het openen van een horeca bedrijf dient u, afhankelijk van de regionale wet- en regelgeving, nog twee extra vergunningen aan te vragen. Informeer hiernaar bij de betreffende regionale instellingen. Het gaat hierbij om een vergunning voor het openen van een horecabedrijf (Autorización de apertura de bares, cafetarías, restaurantes y establecimientos hoteleros) en een gezondheidsvergunning voor voedselverwerking (Carnet sanitario de manipuladores de alimentos).

Vind hier de benodigde informatie om u te oriënteren op uw toekomstige ondernemerschap onder de zon.

Wilt u een bed en breakfast beginnen in Spanje, maak dan een afspraak hiervoor met horeca Spanje om in je eigen taal te kunnen bijstaan.

 

Compare listings

Vergelijken
Open chat