Out of the box denken moderne stereotypen en angsten

  • door Pablo
  • 4 weken geleden
  • Artikel
  • 1

De term out of the box denken is erg veel gebruikt, je zou het ook kunnen omschrijven als creatief denken. Mensen die out of the box denken worden vaak gezien als innovators.

Innovatie is van groot belang in onze wereld en outside the box kunnen denken is dus een waardevolle vaardigheid!

In dit artikel hebben we tips verzameld zodat jij zelf beter out of the box kunt denken.

We denken vaak dat innovatie draait om een innovatief product of innovatieve dienst.

Maar is dat wel zo? Kijk maar eens naar Netflix. Zij stopten ‘videoverhuur’ in een nieuw jasje zonder een fysieke winkel. Of wat dacht je van Starbucks? Zij verkopen standaard koffie tegen hoge prijzen.

Ze hebben allebei geen innovatief product, maar wel een innovatief businessmodel.

En dat is de nieuwe horeca ook met de corona regels, kijk naar je gasten

Wat doet u als het terras vol zit en u wilt gasten die geen plek hebben toch bedienen? En wat doet u voor mensen die geen tijd hebben voor een terrasbezoek, maar wel iets willen eten of drinken?

Voor koffies en sappen dan terecht bij de ‘coffee bike through’. Het luik waar de gast zijn bestelling kan doorgeven aan de buitenzijde naast een ingang realiseert.

Ook heb je geen extra personeelskosten, want de barista maakt in de koffiecorner die aan het luik grenst bestellingen voor binnen en buiten

Zo kan je in de zomer hier ijs verkopen en met de feestdagen oliebollen.” Het initiatief past naadloos in de stijgende populariteit van de to-go-markt!

Goede volle zaak en terras en een nieuw businessmodel voor jou horeca zaak.

Wil je hier over brainstormen en zo je nieuwe businessmodel gaan schrijven maak een afspraak met ons! info@horeca-spanje.com 

Compare listings

Vergelijken
Open chat