Hoe ik mijn bar en restaurant heb verkocht in Spanje

  • door Pablo
  • 3 maanden geleden
  • Artikel
  • 1
Discreet franchise start up onder de zon spanje

Hoe ik mijn bar en restaurant heb verkocht in Spanje

Hoewel er veel huizen makelaars zijn die bars restaurants hotels en B&B  op de markt brengen, was onze bar iets unieks en als Maggie de verkoop aan een makelaar overhandigde, leek ze haar bedrijf te zien verdwalen in de ether van de honderden bars die te koop stonden in Spanje.

Dat was toen ze https://horeca-spanje.com/ werd aanbevolen door een makelaar die ze kende.

Het gebruik van de site gaf Maggie de kans om haar bar restaurant in Spanje de verkoop te regelen.

Maggie had een marketing materiaal nodig om reclame voor haar bedrijf te maken, maar was ervan overtuigd dat zij de beste persoon was om de verkoop te sluiten. Daarom was Horeca-spanje.com zo’n goede optie voor haar en die hebben alle marketing toels in handen.

Het aanmeldingsproces was eenvoudig,  het was gemakkelijk om via  haar accountmanager contact op te nemen en alles te regelen op locatie in de bar restaurant in het mooie Benidorm.

De advertentie op https://horeca-spanje.com/ kreeg ongeveer 23.000 views, 350 click-throughs en ongeveer 20 echte vragen en bezoeken om het bedrijf persoonlijk te zien, en verkocht.

Maggie was van mening dat het goed was om de verkoop onder controle te hebben, en dat alles via haar accountmanager ging en die alles regelde.

De timing van de verkoop bleek geweldig te zijn, aangezien veel mensen door de eerste lockdown gingen en besloten dat een bedrijf in Spanje de voorkeur had boven hun eigenland.

.

En dat is het voordeel van een bedrijf makelaar die gespecialiseerd is in de horeca en jij als verkoper heb dan ook niet de lasten maar de lusten .

Maak voor de aankoop of je verkoop een afspraak met ons voor een mooie zorgeloze koop of verkoop.

 

 

Compare listings

Vergelijken
Open chat