Emigreren Spanje Hotel B&B

Hotel horeca spanje

Hotel of B&B Beginnen in Spanje.

Wij doen je van A tot Z ontzorgen maar e ris een lange aanloop voor nodig en veel regelen.

Maar we hebben ook bestaande Hotels of Bed And Breakfast te overname met alle licenties er op en ook in de huurkoop.

Voor het starten of overnemen van een hotel zult u een gedegen ondernemingsplan moeten opstellen, als je geen bestaande bedrijf overneemt.

Zoek goed uit of de kosten van pacht, onderhoud, inkoop, personeelskosten, vaste lasten etc. opwegen tegen de inkomsten die u zou kunnen verwachten, hier bij maken we een begrotingsplan op samen.

Wees realistisch wanneer het gaat om de vraagprijs van een kamer, de bezetting die u verwacht en houdt rekening met seizoenswerking.

Wellicht wilt u toekomstige gasten ook de mogelijkheid tot eten bieden in uw hotel of B&B.

De grootste groep gasten die u zult ontvangen in een hotel of B&B zijn toeristen(met zakelijk of vrijetijdsbesteding als hoofddoel).

Of dit nu gaat om ‘dagjesmensen’ of om gasten die enkele dagen verblijven, goede informatievoorziening over bezienswaardigheden en eventueel informatie over gebruik van openbaar vervoer en dergelijke zijn extra’s die kunnen bijdragen aan de tevredenheid van uw gasten.

De kosten van het kopen van een bedrijf aan de Costa’s

De kosten voor de aankoop van een bedrijf in Spanje zijn bijzonder interessant.

De op de markt voorgestelde prijzen zijn namelijk bijzonder voordelig in vergelijking met de in Frankrijk te koop aangeboden bedrijven.

Bovendien moet worden opgemerkt dat de belastingen en heffingen zeer interessant zijn.

Het BTW-tarief is verlaagd en u hoeft geen onroerendgoedbelasting te betalen.

Maak een afspraak met onze specialisten en wij maken je reis compleet, wij verzorgen hotel airport service en de afspraken bij de juiste instantie met een tolk.

Compare listings

Vergelijken