BOUTIQUE HOTEL

  • door Pablo
  • 6 maanden geleden
  • Artikel
  • 1
GUADALEST HORECA SPANJE

BOUTIQUE HOTEL

Viersterren boetiekhotel met landelijke accommodatie, gelegen op de beste locatie van een van de steden die tot de mooiste van Spanje zijn uitgeroepen: El Castell de Guadalest.

El Castell de Guadalest, genesteld in de noordelijke sector van de Marina Baixa.

Trekt toerisme aan de Costa Blanca naar een stad die erin is geslaagd om in de loop van de tijd de meest typische kenmerken van de versterkte steden in het binnenland van Alicante te behouden.

Gelegen op de top van een rots op 595 m. Vanwege de hoogte wordt het bezocht door miljoenen mensen per jaar die verrast zijn om een ​​prachtige, bergachtige en uitgestrekte vallei te zien vlakbij de Middellandse Zee en haar stranden.

De stad wordt omlijst door de bergen Xortà en Serrella in het noorden (1.379 m hoog) en het Aitana-gebergte (1.559 m hoog) in het zuiden.

De stad is toegankelijk via een tunnel die is uitgegraven in dezelfde rots die dienst doet als de ingang van de middeleeuwse stad.

Er is elke dag een rechtstreekse stadsbus vanuit Benidorm. Het aantal jaarlijkse toeristen bereikt twee miljoen bezoekers. De kust bereikt u in 20 minuten rijden.

Compare listings

Vergelijken
Open chat