Coffeeshop Spanje

Flow coffeshop gandia

Spanje heeft al lang een tolerante houding als het gaat om wiet Coffeeshop Spanje  en persoonlijk gebruik werd in de jaren 70 al gedecriminaliseerd.

Misschien heb je al een selfie gemaakt bij het standbeeld van Christoffel Columbus, waar een reliëf van twee wietplanten in de zuil te zien is.

Het is bekend dat hij hennep volop benutte, waaronder in de zeilen van zijn schepen. Daarnaast gaan ook geruchten dat hij het rookte en dat hij het naar Europa heeft gesmokkeld.

Cannabis maakt dus deel uit van de Spaanse geschiedenis en cultuur en dit zie je nergens duidelijker dan in cannabis social clubs van Barcelona.

In deze non-profitclubs kunnen leden wiet roken en kweken in een veilige, legale omgeving.

Coffeeshop Spanje

Maar een gebrek aan wetgeving en een slechte handhaving maken deze plekken kwetsbaar voor misbruik door criminele bendes.

Wat is een cannabis social club? Coffeeshop

De cannabisclubs in Spanje zijn het resultaat van soepele wetgeving en juridische grijze gebieden en niet zozeer legalisatie of decriminalisering.

Zo’n club is in principe een non-profit groepsorganisatie van leden.

Ze betalen contributie en komen samen om wiet te kweken en te roken.

Het verkopen van wiet is illegaal en dus is de financiële bijdrage bedoeld om de operationele kosten van de club te dekken.

Wij van Horeca Spanje hebben een complete coffeeshop in de verkoop.

Meer informatie mail ons voor een afspraak.

 

Compare listings

Vergelijken
Zoeken