Discrete verkoop Spanje

  • door Pablo
  • 2 maanden geleden
  • Artikel
  • 1
discrete horeca spanje

Wilt u uw horeca bedrijf in Spanje snel maar discreet verkopen? Zit u er niet op te wachten dat Jan en alleman bij u binnen kan kijken? aan voor de aan voor  stille discrete verkoop.

U hoeft dan geen gestylede foto’s te laten maken of een uitgebreide brochure te laten opstellen door Spaanse makelaar.

Uw Horeca bedrijf komt dan ook niet op alle grote platforms en wordt slechts aangeboden aan een select gezelschap welke actief op zoek is naar een horeca bedrijf in Spanje.

Één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor discrete verkoop van uw horeca bedrijf in Spanje is een stuk privacy en discretie. Wanneer men, om wat voor reden dan ook, niet zit te wachten op ‘pottenkijkers’, kan men kiezen voor een discrete verkoop.

Er zijn talloze redenen te bedenken waarvoor een discrete verkoop in Spanje een goede oplossing is.

We noemden al de privacy en discretie, dat u gewoon niet wilt dat iedereen weet dat uw horeca in Spanje in de verkoop staat.

Maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om veiligheidsredenen of klanten die dan niet meer komen of denken dat het slecht gaat, dat is altijd de eerste reactie in Horeca Spanje?

Wellicht weet u gewoon nog niet helemaal zeker of u uw horeca in Spanje wilt verkopen en wacht u eerst voorzichtig af of er animo is en of de prijs wel goed is.

Misschien wilt u wel verkopen onder bepaalde voorwaarden, of heeft u gewoon meer tijd nodig om een andere horeca bedrijf te zoeken.

Wat de reden ook is, Horeca Spanje kan u helpen met het verkopen van uw horeca bedrijf via stille discrete verkoop. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over de mogelijkheden voor stille discrete verkoop van u horeca bedrijf in Spanje aan de Costa?

Compare listings

Vergelijken
Open chat