Het is tijd om te kopen als het bloed door de straten gutst

  • door Pablo
  • 6 maanden geleden
  • 1

Maar hoe weet je of dit moment is aangebroken? Wanneer wordt een beurscorrectie een beurscrisis? En nog belangrijker: hoe weet je of het bloeden gestelpt is en of de bodem is bereikt? Want dat is uiteraard hét moment om weer in te stappen.

Nu we het diepste dal hebben gehad en het bloed aan het stelpen is, is juist de kans om te gaan investeren, en we hebben geleerd om niet het geld vast te zetten maar op het diepste punt in te leggen, er worden meer miljonairs in crisis geboren dan in goede tijden!

Nu heel de wereld op slot heb gezeten en langzaam weer op gang begint te komen, gaan we ook anders denken in reizen we willen meer binnen Europa blijven en het liefst met de auto, want als de nood aan de man is dat we snel terug naar huis kunnen.

Hier op is al aangegeven dat de toeristen sector in Spanje en Portugal 100% van gaan profiteren dus nu investeren in een 2e huis of vastgoed in de hotel sector is een goed rendement voor de komende 10 jaar op voorhand.

Wij van Horeca-spanje en Hospitality Broker Spain hebben daarom exclusief in discrete verkoop met minimaal rendement gegarandeerd van 7% 

Maak een afspraak op ons kantoor in Nederland of in Spanje wij horen graag van U 

 #horeca #koffiezaak #lunchroom  #restaurant  #cafetaria  #cafe  #cocktail #bar  #nachtclub  #spain  #hotel  #strandpaviljoen  #strandtent  #albir  #traspaso #spanje  #costablanca  #moraria  #emigreren  #tekoop  #forsale  #forrent #overname  #acquisition  #hospitality  #invest  #investeren   #benidorm  #ikvetrek #zon  #sleutelklaar  #horecastel  #hetroerom


Compare listings

Vergelijken
Open chat