Spanje je droom van emigreren Pinoso Alicante

  • door Pablo
  • 8 maanden geleden
  • Artikel
  • 1
Spanje je droom van emigreren Pinoso Alicante

Spanje je droom van emigreren Pinoso Alicante

Spanje, Dromen komen uit! Een prachtig historisch gebouw tussen de amandelen, olijven en wijnstokken, een geweldig uitzicht én op fietsafstand van een welvarend dorp. Dit unieke object is zeker een bezoek waard!

Pinoso Regio Alicante Rustieke Bar-Restaurant op eigen grond!

De bar (met volledige licentie) heeft als enige in de directe omgeving een groot terras in de buitenlucht met een prachtig uitzicht over vallei. Het voorterras heeft 80 zitplaatsen en het zijterras vergroot de capaciteit met 25 plaatsen. De binnenkant van het pand bestaat uit het bargedeelte van 11m2 en een zit/restaurant gedeelte van zo’n 40m2 (25 ruime zitplaatsen). Ook vind je een nette industriële keuken van zo’n 19m2.

meer informatie over jou Spanje droom van emigreren Pinoso Alicante onder de zon wij helpen u graag stuur ons een mail

Compare listings

Vergelijken
Open chat