Nieuw leven onder de zon nr. 1

Restaurant Busot

Nieuw leven onder de zon
Droomkans Busot onder de zon nr. 1
In het gezellige  Spaanse dorp Busot aan de rand van het dorp, een echte top locatie, bieden wij u Bar Restaurant aan met een bruto vloeroppervlakte van ca. 120 m².binnen en buiten nog eens 90 m² mooi groot terras, waar je goed kan zitten en niet overdaad volstaat met een uitzicht zo ver je kan kijken van de bergen tot aan de middellandse zee.

Het bedrijf is sinds jaar en dag een begrip door het uitzicht, en heeft een vaste klanten kring die s ’morgens gezellig voor de koffie bekend om z’n uitgebreide ontbijtkaart en om diverse huisgemaakte taarten , of de wandelaars c.q. fietsers doen hier graag hun stop maken, ook in de vroegen avond komen de mensen graag voor een hapje en een drankje, er is een  volledig menu kaart nu ingericht voor pizza restaurant.

Deze zaak heeft ongeveer 40 zitplaatsen binnen en een leuk terras met nog eens 126 stoelen, vanaf het terras zijn er 2 grote ingangen naar binnen.

Via de achterkant komen de leveranciers aan en het personeel.

De zaak is startklaar en heeft een zeer behoorlijke omzet potentie, zeker gezien de beperkte huidige openingstijden van 07:00 tm 01:00 in de nacht.

Het pand is met rolluiken goed beveiligd

De inventaris is compleet en goed onderhouden, keuken is zo goed als nieuw.

De zaak heeft een “voor elk wat Wills” een iedere concept.

Dit is de ideale zaak voor een echtpaar of (horecastel), die een leuk zaak willen beginnen, met gunstige openingstijden, en met een uitzicht die nooit kan en gaat vervelen.

Maar ook andere formules zijn zeker denkbaar, zoals cafetaria, catering, chinees of afhaal –en bezorgen.

Zaak kan gedeelte worden gefinancierd, en op huurkoop worden gedaan door de huidige eigenaar, dit is bespreekbaar tijdens een bezichtiging.

Verkoopprijs vastgoed kan opgenomen worden in het nieuwe huurovereenkomst de prijs is bepaald op huidige markt a € 350.000

Huurovereenkomst is 5 + 5 jaar met optie tot koop vastgoed.

#horeca #koffiezaak  #lunchroom  #restaurant  #cafetaria  #cafe

Treten Sie der Diskussion bei

Compare listings

Vergleichen