In economische slechte tijden meer miljonair worden dan in een periode waarin het goed gaat?

Wat doen deze mensen dan anders dan de massa? Investeren in Horeca bedrijven aan de Costa Blanca Als het bloed door de straten stroomt moet je kopen, dit is altijd succes verzekerd want slechter kan het niet worden!

In zo’n periode heeft de super belegger Warren Buffett zijn slag geslagen en een groot pakket aandelen Goldman Sachs gekocht. De aandelen stonden op een historisch laagte punt en het bedrijf had heel veel geld nodig om overeind te blijven staan. Warren Buffett investeerde in totaal $5 miljard en kreeg hiervoor een aantal heel aantrekkelijke voorwaarden.

Warren heeft een belangrijke uitspraak gedaan: Als het bloed door de straten stroomt moet je kopen. En dat is precies wat hij heeft gedaan en waarmee hij een super rendement heeft neergezet. Alleen de rentevergoeding van 10% heeft het bedrijf van Buffett al honderden miljoenen dollars opgeleverd. Bij het terugkopen van de aandelen door Goldman, zal Warren Buffett een aardige winst maken waarmee hij zijn investering met zeer mooie winst kan afsluiten. Het lijkt erop dat dit nu ook gebeurd met horecabedrijven die het niet gaan redden, en daarom is nu instappen beter als over 2 a 3, 4 jaar want dan is de sky the limit en moet je vechten om te overleven nu in deze tijd waar de bloed door de straten loopt zal jij als eerste weer vet op de botten krijgen en kan je de investering vermenigvuldigen, wij zien ook dat de investeerders geleerd hebben van de crisis van 2007 naar 2008 er wordt nu op grote schaal doorgepakt en veel ontroerend goed overnames gedaan.

Comparar listados

Comparar