Nachtclub discotheek no1 aan de Costa Blanca

Ope moraira

Nachtclub discotheek no1 aan de Costa Blanca
Een geweldige kans om uw welvarende en bekende bedrijf voort te zetten voor mensen die dit met liefde en professionaliteit willen voortzetten. Nachtclub met zwembad in de stad wat het nieuwe Ibiza wordt genoemd, met een ruime vergunning.

Deze vrijetijdslocaties zijn erg populair in de hele provincie Costa Blanca en hebben een grote vaste klantenkring.

De twee panden worden volledig uitgerust verkocht voor de pub- en nachtclub activiteiten.
Bij deze gelegenheid kunt u eigenaar van het pand zijn zonder dat u huur hoeft te betalen, ook vanwege de ligging en de meters.
Dit pand kan worden omgebouwd tot andere soorten bedrijven, aangezien het gebied tertiair is en grote merken en vestigingen.

De uitrusting is klaar om de dag na uw aankoop te openen, als u dat wenst, en heeft bars, een DJ-booth, onafhankelijke muziekapparatuur.

Toegankelijk voor 500 personen ongeveer 400 m2 er kan nog ongeveer 1400 m2 worden bijgebouwd open in 2019 vlak voor de COVID
beachclub bijgebouwd in 2021  inbegrepen : privé appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers + garage (2 auto’s) en privé tuin + zeer groot terras
privé : heeft overal airco warm/koud zeer grote parking van de gemeente waar tientallen auto’s kunnen staan
aanpalend is nog een plot te koop van 1.500 m2 om uit te breiden / vraagprijs : 658.000 euro
Discotheek nachtclub wordt volledig gemeubeld met alle apertuur zoals muziekinstallatie , verlichting, security systemen enz.
Grote voorraadkamers en apart bureel volledig omheind

Een groot terras in een discrete ruimte, volledig geluiddicht, aangepast voor gehandicapten , modern en functioneel meubilair, lichtspel, gigantisch scherm, entertainmentruimte, magazijn, kantoor en nog veel meer.

Als u geïnteresseerd bent om het te zien, aarzel dan niet om ons te mailen, het gebeurt niet elke dag dat er een geweldig nachtclub wordt verkocht!

Treten Sie der Diskussion bei

Compare listings

Vergleichen