Investeren in Spaans vastgoed

investeren spaans vastgoed

Investeren in Spaans vastgoed

Investeren in Spaans vastgoed als alternatief voor een belleging op de beurs? De afgelopen maanden hebben we verschillende redenen de revue laten passeren waarom mensen vastgoed kopen aan de Costa Blanca.

In 2020 was er sprake van een gemiddelde prijsstijging  in het Investeren Spaans.

In de regio Costa Blanca Zuid en Costa Cálida van 6,8% (Bron: Kyero)

Aankoop van het juiste type vastgoed in Spanje

Indien u in Spanje een huis of bedrijfspand wilt kopen. Met het doel dit gaan te verhuren is het belangrijk vooraf de doelgroep te bepalen. Aan wie wilt u gaan verhuren en privé of zakelijke markt?

Dit kunt u in samenspraak met één van onze Nederlandstalige vastgoedadviseurs doen. Investeren Spaans

De doelgroep aan wie uw huis, villa of appartement of bedrijfspand wil verhuren kan uiteenlopen van familie, vrienden en kennissen tot golfspelers en overwinteraars horeca ondernemers.

Elke doelgroep heeft zijn eigen wensen en eisen met betrekking tot de accommodatie of vastgoed, de ligging van het object, de omgeving en de beschikbare faciliteiten.

Makelaar in Spanje met beheer service

U heeft besloten uw nieuw gekochte Investeren Spaans te gaan verhuren. Als u voldoende tijd heeft kunt u het verhuur van uw Spaans vastgoed en de randzaken grotendeels zelf doen. U kunt het verhuur van uw vastgoed, en alle bijkomende zaken, ook in zijn geheel uitbesteden aan de professionals van Makelaarskantoor Horeca-spanje.com.

In dit geval zorgen wij voor de werving van de huurders en het beheer van uw Spaans vastgoed Natuurlijk kunt ook zelf gebruik blijven maken van uw vastgoed op de momenten dat u dat wenst of wanneer het niet verhuurt is.

Wilt u nu al meer informatie over het kopen van vastgoed met het doel deze commercieel te verhuren? Neem dan contact met ons op via ons  contactformulier!

Investeren Spaans vastgoed!

Compare listings

Vergelijken
Open chat